Fenerbahçeli Perotti İçin Genoa Başkanı'ndan Açıklama

Sarı lacivertlilerde geleceği belirsiz olan Diego Perotti, yaşadığı uzun süreli sakatlığının ardından İtalyan basınına yaptığı açıklamada Genoa'da forma giyemeye sıcak baktığını açıklamıştı.

23.06.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-14:16)

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Roma'dan kadrosuna dahil etmiş olduğu Arjantinli yıldız Diego Perotti ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

Perotti, geçtiğimiz günler içerisinde yapmış olduğu açıklamada, İtalya'ya geri dönmek istediğini ve Serie A'da oynayabileceğini de ifadelerine eklemişti.

Yaşanan bu gelişmenin sonrasında İtalyan basını, Genoa başkanı Enrico Preziosi'ye Perotti transferini sordu.

'PEROTTI'YI ALMAK MI? BAKALIM'

Genoa Başkanı Enrico Preziosi, kendisine yöneltilen Perotti transferi ile ilgili, 'Diego Perotti'yi almak mı? Bakalım.' dedi.

Arjantinli oyuncu 2014 yaz dönemi içerisinde Sevilla'dan Genoa'ya 350 bin Euro karşılığında transfer olmuştu. Perotti, İtalyan ekibinde 1,5 sezon top koştururken 45 maçta 5 gol atıp, 7 asist yaptı.

Tecrübeli oyuncu Genoa'nın ardından Roma'ya ilk önce yarım dönem kiralandı, sezon sonunda ise Sarı - Kırmızılı ekip Perotti'nin bonservisini 9 milyon Euro karşılığında kendileri için satın aldı.

32 yaşında olan oyuncu Roma'da 138 karşılaşmada forma giyerken 16 gol ve 25 asistlik performans ortaya koydu.

Geçen sezon başında da Fenerbahçe'nin yolunu tutan Diego Perotti yalnızca 4 karşılaşmada oynayabildi. Arjantinli oyuncu oynadığı süre içerisinde 3 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal