29.09.2021-15:32 (Son Güncelleme:29.09.2021-15:52)


1

Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



2

Bright Osayi-Samuel maçta yaptığı hata nedeniyle takımının gol yemesine neden olmuştu. Yenilen golden sonra futbolcunun moralinin ciddi şekilde bozulduğu gözlemlenmişti. Futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler geliyor. Fenerbahçeli futbolcu Osayi-Samuel, takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



3

Hatayspor deplasmanında bireysel hatası nedeniyle takımının gol yemesine neden olan Birght Osayi-Samuel, buna karşılık Vitor Pereira'nın kendisine destek verdiğini söyledi.



4

Sarı lacivertli takımın yıldız futbolcusu Bright Osayi-Samuel, sosyal medyadan yaptığı yayında teknik adam Vitor Pereira ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Hatayspor deplasmanında bireysel hatasından dolayı takımın gol yemesine neden olan futbolcu, buna karşılık Portekizli çalıştırıcının kendisine destek olduğunu aktardı.



5

Fenerbahçeli Genç Yıldız yaptığı açıklamada, ''Vitor Pereira çok fantastik bir antrenör. Sadece saha içinde değil. Dün bir gole sebep oldu, maçtan sonra üzgün olacağımı biliyordu. Yanıma geldi ve 'Endişelenme, bir sonraki maça odaklan' dedi. O anda gerçekten çok mutlu etti beni' ifadelerine yer verdi.



6

Fenerbahçeli yıldız futbolcunun bu açıklamaları, Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyada yoğun bir şekilde dikkatini çekti. Taraftarlardan futbolcu ve Portekizli teknik adam Vitor Pereira hakkında yoğun destek mesajları geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR