05.11.2021-10:11 (Son Güncelleme:05.11.2021-10:40)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, Belçika'da Royal Antwerp ile karşılaştı.



2

İlk 3 karşılaşmada yalnızca 2 puan alan Fenerbahçe, Belçika'da alınan 3 puanla birlikte puanını 5'e yükseltmeyi başardı ve gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet aldı.



3

Royal Antwerp karşısında ilk yarım saatte etikili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Meyer ve Berisha'nın kaydettiği birbirinden etkileyici gollerle sahadan 3-0 ayrılmasını bildi.



4

Mücadelenin ardından Fenerbahçe'de maça damga vuran Mert Hakan Yandaş, Olympiakos başkanının küstah açıklamaları için de yorum yaptı.



5

Olympiakos başkanı Marinakis, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendikleri maçın ardından, "Şehrimiz İstanbul'da kazanmak çok önemliydi. Tarihi anlara tanıklık ettik. Bunu, tüm Yunan halkına armağan ediyorum." ifadelerine yer vermişti.



6

Antwerp galibiyetinin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, ''Olympiakos'u orada yenerek onların başkanına cevap vermek istiyoruz. Her şeyin bilincindeyiz." şeklinde açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR