19.08.2021-15:14 (Son Güncelleme:19.08.2021-15:14)


1

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği golcü oyuncu Mame Thiam ile yollar ayrılıyor.



2

Geçtiğimiz sezon kadroya katılan Mame Thiam, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak sarı lacivertli ekibe katılan golcü oyuncu Mame Thiam, Fenerbahçe formasıyla beklenen katkıyı sağlamamıştı.



3

Sezon başında Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira'nın önümüzdeki sezonun kadrosunda Mame Thiam'ı düşünmediğini sarı lacivertli kulübün yönetimine iletmesinin ardından süreç başladı.



4

Fenerbahçe yönetimi Mame Thiam için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alırken aynı zaman Mame Thiam'ın menajerine de takım bulmaları yönünde talimat verildi.



5

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay, Antalyaspor, Kayserispor ve Konyaspor, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Mame Thiam için talip olurken transferde pazarlıklar hızlı bir şekilde başladı.



6

Konyaspor'un Mame Thiam transferinde oldukça ısrarcı olduğu öğrenilirken diğer Süper Lig ekiplerinin üzerinde bir bonservis ücreti ödeyip, Mame Thiam ile anlaşmayı sağladı.



7

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Fenerbahçe ile Mame Thiam transferinde 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında anlaşmayı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR