Fenerbahçe'den kritik Serdar Aziz kararı! Derbide forma giyecek mi?

Fenerbahçe'de aylar sonra formasına kavuşan Serdar Aziz'le ilgili karar verildi. Teknik Direktör İsmail Kartal, çıkacakları iki kritik maçın da defans hattını kurdu. İşte detaylar...

18.12.2023-12:21 - (Son Güncelleme: 18.12.2023-18:00) Fenerbahçe'den kritik Serdar Aziz kararı! Derbide forma giyecek mi?

Süper Lig devi Fenerbahçe’de kadro yapılanması sürüyor. Sarı Lacivertliler’de sakatlığını atlatan milli Futbolcu Serdar Aziz için karar çıktı. 

Kayserispor karşısında çıkacağı tandem belli oldu

Hürriyet'in haberine göre; takımın teknik patronu İsmail Kartal, Kayserispor deplasmanına stoperde Serdar Aziz-Djiku ikilisiyle çıkacağı öğrenildi. Samet Akaydin ise sarı kart cezası sebebiyle deplasmanda oynanacak Kayserispor maçını kaçıracak. Serdar Aziz kararıyla birlikte Oosterwolde de kulübeye çekilecek.

Serdar Aziz

Zorlu fikstür Fenerbahçe’yi bekliyor

İsmail Kartal'ın Kayserispor maçının yanı sıra ligdeki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine de Serdar Aziz-Djiku tandemiyle çıkacağı yine haber detayında yer aldı. Sakatlığı süren Rodrigo Becao'nun ise ocak ayının sonlarında takıma dönmesi bekleniyor. Fenerbahçe ligde 20 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'de deplasmanda Kayserispor, 24 Aralık Pazar günü saat 19:00'da Kadıköy'de Galatasaray ile kozlarını paylaşacak.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal