Fenerbahçe'den Konyaspor Maçının Ardından Sakatlık Açıklaması!

Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, karşılaşmada sakatlanan yıldız futbolcularından gelen haberle sarsıldı. Sarı lacivertliler oyuncularının sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

31.10.2021-12:54 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-12:59)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a konuk olduğu karşılaşmada büyük bir şok yaşadı.

FENERBAHÇE KONYA'DA YIKILDI

Fenerbahçe oldukça kötü başladığı karşılaşmada 2-0 geriye düşerken ikinci yarının son bölümüne doğru skoru 2-1'e getirmesine rağmen Konya'da kalan sürelerde gol bulamayınca sahadan puansız ayrıldı.

YAŞANAN SAKATLIKLAR MORALLERİ BOZDU

Sarı lacivertlilerde Konyaspor karşılaşmasında Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edemezken, Fenerbahçe Spor Kulübü bugün resmi internet sitesi üzerinden oyuncularının sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo'nun sakatlıkları ile ilgili yapılan açıklamada ;

' İttifak Holding Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızdan; Altay Bayındır’ın omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen Acromioclavikuler seperasyon gözlemlenmiştir. Oyuncumuzun operasyon geçirmesine karar verilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Enner Valencia’nın sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespiti yapılmış, konservatif tedavi uygulanması uygun görülmüştür. Luiz Gustavo’nun sol biceps grade 1-2 arası yaralanma teşhis edilip tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal