Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım Kararı

Ozan Tufan ve Nabil Dirar ile sözleşme uzatmasına rağmen Hasan Ali Kaldırım'la anlaşmayan Fenerbahçe Yönetimi fikir değiştirdi.

14.03.2020-18:09 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-18:07) Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım Kararı

İç transfer hareketlerine çok önceden başlayan sarı-lacivertli yöneticiler ilk başta performansından memnun olduğu Nabil Dirar ve Ozan Tufan ile anlaşırken Hasan Ali Kaldırım için bir temasta bulunmamıştı.

Bu kararda tecrübeli futbolcunun çok uzun süre sakatlıklarla boğuşması ve yaşanan sol bek sorunu önemli rol oynamıştı. Öncelikli isteklerinin iki sol bekle anlaşılmasından yana kullanan sarı-lacivertli yönetim, şampiyonluk yarışından uzak kalmasının ardından Hasan Ali'nin takımda kalması durumunu gündeme getirdi.

Ciddi bir gelir sıkıntısı yaşadığı sezonun devamında sol beke iki transfer yapılamayacağını düşünen yöneticiler tecrübeli futbolcuyla anlaşma yoluna gidecek. Fakat Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırımla anlaşma durumuna rağmen gelecek sezona yeni bir sol bek ile başlayacak. Hasan Ali ilk on bir olmasa bile yedek kadroda yerini alacak.

Fenerbahçe Yönetimi, tecrübeli futbolcusuyla anlaşamaması durumunda sol beke iki oyuncu alınacak ve bu bütçeyi zorlayacak. Bu nedenle öncelik Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma durumuna gitmek olacak.

Sezonun büyük bir kısmında sakatlıklarla uğraşan 30 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 10 maçta 805 dakika, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 müsabakada 44 dakika şans buldu. Hasan Ali Kaldırım takımına skor yönünden herhangi bir katkı sağlayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal