Fenerbahçe'den Diego Godin Sürprizi!

Savunmaya yapacağı transfer için detaylı bir şekilde çalışma yapan Fenerbahçe'de asıl plan ortaya çıktı. Sarı-lacivertlerin Inter'in Uruguaylı defans Godin için çalışmalara başladığı öğrenildi.

19.08.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-13:23) Fenerbahçe'den Diego Godin Sürprizi!

İtalyan devi, ilerleyen yaşı ve yüksek maliyeti sebebiyle 34 yaşındaki oyuncudan kendine takım bulmasını talep etti. Inter'in en fazla kazanan oyuncularından biri olan Godin, 2 yıllık daha kontratı olduğu için buna olumlu yaklaşmasa da gelen baskılar sonrası menajerine talimat verdi.

DEVREYE EMRE BELÖZOĞLU GİRDİ

Bu aşamada ise devreye Emre Belözoğlu girdi. Emre, 2012- 2013 sezonunda Atletico'dan takım arkadaşı olan Godin'i arayıp şartlarını sordu. 1.87'lik oyuncu ile yüzeysel yapılan pazarlık sonrası menajer seviyesinde görüşmelerin başlamasına karar verildi. Sarı-lacivertliler, Godin'le el sıkışabilirse Inter, maliyetten kurtulmak için transferde zorluk çıkarmayacak. Ancak, futbolcu ve Fenerbahçe cephesi arasındaki toplantıların çetin geçmesi düşünülüyor.

MENAJERLER DEVREDE

Godin'ın Emre Belözoğlu ile gerçekleştirdiği ilk görüşme sonrası menajerini devreye soktuğu aktarıldı. Hatta bunun üzerine menajerin birkaç gün içinde İstanbul'a ulaşıp Belözoğlu ile görüşeceği dile getirildi. Bu sırada bir başka iddiada ise aynı menajerin futbolcuyu Beşiktaş'a da teklif ettiği iddia ediliyor.

KARİYERİNE 9 KUPA SIĞDIRDI

Godin, kariyerinde 9 kupa yer alıyor. Uruguay ile Copa America şampiyonluğu gören oyuncu, Atletico Madrid ile de 2 Avrupa Ligi, 3 UEFA Süper Kupa, 1 La Liga, 1 İspanya Kupa, 1 İspanya Süper Kupa’sı kazandı.

SAKATLIK SORUNU YOK

Godin, ilerleyen yaşına karşın sakatlık konusunda sağlam bir isim. Geride kalan sezon 2 defa kas sakatlığı yaşayan Uruguaylı savunmacı, bu nedenle yalnızca 2 karşılaşmada görev yapamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal