Fenerbahçe'den Cavani'ye 5 Milyon Euro!

Fenerbahçe, en son PSG’de oynayan Edinson Cavani'yi transfer etmek istiyor. Takıma Sosa, Thiam, Novak gibi yıldızlarla takviye yapan Fenerbahçe, Cavani’ye 5 milyon Euro teklif etti.

08.09.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-09:54) Fenerbahçe'den Cavani'ye 5 Milyon Euro!

Transferin en hızlı kulübü olan Fenerbahçe durdurulamıyor. Vedat Muriç'i Lazio'ya bonuslarla beraber 20 milyon Euro'ya gönderen Fenerbahçe yeni golcü arayışlarında vites arttırdı. Gözünü karartan sarı lacivertli kulübün radarında çok bilinen bir isim var.

MENAJERİYLE İLETİŞİME GEÇTİ

Paris Saint Germain ile kontratı biten Edison Cavani için Fenerbahçe çalışmalara başladı. Sarı lacivertlilerde bu transferi Başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu bizzat gerçekleştiriyor. Fenerbahçe Uruguaylı yıldızın menajeri ile iletişiöe geçti.

5 MİLYON TEKLİF EDİLDİ

Fenerbahçe Cavani'ye 5 milyon Euro teklif ederken bu fiyat yeterli görülmedi. 33 yaşındaki futbolcunun yüksek ücreti ile alakalı başkan Koç ve Belözoğlu ikilisi takımın durumunu düşünerek hareket ediyor. Futbolcunun menajeri ile iletişim durumunda olan sarı lacivertliler Cavani için bir formül bulması durumunda transferi sonlandırmaya çalışacak.

301 MAÇA ÇIKTI

6 sene boyunca Paris Saint Germain’de görev yapan Edison Cavani Fransa ligi, kupa ve Avrupa'da oynadığı 301 karşılaşmada takımına 200 gol 43 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal