11.10.2021-17:08 (Son Güncelleme:11.10.2021-17:08)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Ocak ayındaki transfer dönemine yaklaşılırken Teknik Direktör Vitor Pereira'nın yönetimden istediği transfer belli oldu.



2

Özellike Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinin ardından sarı lacivertliler sezon başında birçok isim ile yollarını ayırırken kadrosuna da bir hayli takviye yapmıştı. Sezon başında Fenerbahçe kadrosuna Teknik Direktör Vitor Pereira'nın isteği üzerine katılan Min Jae-Kim, taraftarların adeta sevgilisi haline gelmiş ve oynadığı futbol ile büyük bir beğeni kazanmıştı.



3

Stoper hattında genellikle Marcel Tisserand, Attila Szalai, Serdar Aziz ve Min Jae-Kim arasında tercihlerde bulunan Teknik Direktör Vitor Pereira, transfer dönemi yaklaşırken Başkan Ali Koç ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından stoper bölgesine takviye yapılmasını isteyerek kadroda görmek istediği ismi yönetimle paylaştı.



4

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Vitor Pereira arasında gerçekleşen görüşmenin ardından sarı lacivertlilerin stoper transferindeki yeni hedefinin Panagiotis Retsos olduğu ortaya çıktı.



5

Yunanistan'da Olympiakos alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselen Panagiotis Retsos, 2017-2018 sezonunda tam 17.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Alman ekibi Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.



6

Fenerbahçe yönetiminin Panagiotis Retsos, takımında mutsuz olması ve düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir kulüpte kariyerindeki istediği yükselişi yapmak istemesinin transferde oldukça önemli bir rol oynadığı öğrenilirken sarı lacivertli ekip oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini göz önünde bulundurarak yıldız ismi düşük bir bonservis ücreti ile birlikte Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR