10.10.2021-14:37 (Son Güncelleme:10.10.2021-18:32)


1

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi yeni takımında beklentilerin altında kalmıştı. Vedat Muriqi'nin eski takımı Fenerbahçe'ye dönmesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'den, İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutan fakat takımda istenileni bir türlü veremeyen Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi'nin takımdan ayrılmak istediği ve Fenerbahçe'ye dönmek istediği aktarılıyor.



3

Futbolcunun menajerinin Fenerbahçe ile iletişime geçtiği belirtildi.



4

Yaz transfer döneminde Vedat Muriqi'yi bırakmayan Lazio bu kez karar değiştirdi. Portekizli Vitor Pereira'nın onay vermesi halinde Fenerbahçe yönetimi futbolcu için hamle yapacak.



5

İtalyan ekibi Lazio ile Muriqi arasındaki sözleşme 2025 yılında sona erecek. Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi için satın alma opsiyonlu olarak kiralama teklifi yapacağı aktarılıyor.



6

Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de sergilediği performansla kısa sürede hem Fenerbahçe takımının hem de Fenerbahçeli taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline gelmişti. Futbolcunun tekrardan Fenerbahçe'ye transfer olma durumu sarı lacivertli camiada heyecana neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR