Fenerbahçe’de Üç Yıldız Zirve Yaptı

Ligin ilk 5 haftasında 11 toplayarak, lider Alanya’nın arkasında yer alan Fenerbahçe’de, 3 futbolcunun form grafiği parmak ısırtıyor.

20.10.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-12:44) Fenerbahçe’de Üç Yıldız Zirve Yaptı

Fenerbahçe'nin yükselişinde üç ismin katkısı dikkat çekiyor. Altay Bayındır 5 haftada 5 kritik kurtarış ve 1 penaltıya izin vermedi. 12 günde 4 maça çıkan Ozan Tufan ise orta sahanın dinamizmi oldu. Ozan, Milli Takım’dan döndükten sonra Göztepe maçında da sahada fark yarattı, asist yaptı. 35 yaşındaki Sosa da takımın dümenine geçti.

KANARYA BULUTLARA ÇIKTI

2 yıl boyunca kabus gibi geçen dönem, yerini umut dolu yükselişe bıraktı. Teknik Direktör Erol Bulut ile Göztepe’den 3 puanla dönen Kanarya’da kaleci Altay, Ozan Tufan ve Jose Sosa'nın verdiği katkı dikkat çekiyor. Bulut'un 8,5 numara görevi verdiği Ozan, hem fizik-kondisyon hem de ofansif futboluyla takımın dinamizmi oldu. Milli maçlar olmak üzere 12 günde 4 kez 90 dakika sahada kalan Ozan, 3 kilit pas, 2 gol ve 1 asistle çok formda…

RAKİPLERE GEÇİT YOK

Altay Bayındır,geride kalan 5 haftada kalesinde 2'si penaltıdan 4 gol görmesine rağmen 3 kez karşı karşıya, toplamda ise 5 kritik kurtarışa imza attı. Karagümrük maçında da 1 penaltı kurtaran Altay, kalede rakiplerine geçit vermiyor. 35 yaşında Fenerbahçe'ye gelen Jose Sosa da gerçek bir lider. Tangocu, ikili mücadele kazanmada yüzde 61, 1.8 top çalma, 1.2 top kesme ve 2.2 kilit pas yüzdesiyle takımın en iyileri arasında yer alıyor.

TAKIMDA KEYİFLER YERİNDE

Sarı-lacivertliler’de takım içinde birliktelik ve aile ortamı olumlu hava yaratıyor. Skor’daki habere göre; Teknik Direktör Erol Bulut'un sezon öncesi hazırlıklarda 'Ben olan değil biz olan takımız' diyerek futbolculara konuşma yaptığı aktarıldı. İyi sonuçlarla moral bulan takımda, arkadaşlık seviyesi oldukça üst düzeyde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal