16.12.2021-11:48 (Son Güncelleme:16.12.2021-11:48)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın geleceği belirsizliği korumaya devam ederken teknik adam yerine alternatif isim arayışları başladı.



2

Fenerbahçe'de, Vitor Pereira'nın yerine ise oldukça sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertlilerde teknik adam arayışları devam ederken, A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak gündeme alındı.



3

Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü Vitor Pereira konusunda yönetimin de umudunu kestiği belirtilirken teknik adam arayışları ise hız kazandı. Yabancı hoca konusunda Slaven Bilic ön plana çıkarkan yerli teknik adam arayışında ise Kenan Koçak gündeme geldi.



4

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için yerli çalıştırıcıya karar verilmesi halinde Kenan Koçak'ın ön planda olduğu aktarıldı. Sarı lacivertlilerin yerli teknik direktörü kararına varması durumunda takımın başına Kenan Koçak'ı getirmeyi düşünüyor.



5

Sarı lacivertlilerin teknik adam ile ilk teması kurduğu aktarılırken Kenan Koçak'ın da kendisine gelen ilgiden memnun olduğu ve teklife sıcak baktığı öğrenildi.



6

Son olarak Alman ekibi Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, teknik adamlık kariyerine ise Almanya 6. Lig takımlarından Vfr Mannheim'ı çalıştırarka başladı. Devamında pek çok alt lig Alman ekibini çalıştırdı. Kenan Koçak'ın, Alman vatandaşlığı da bulunuyor. Kenan Koçak son olarak A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR