25.02.2022-12:25 (Son Güncelleme:25.02.2022-12:39)


1

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun'un gösterdiği performansla ortaya çıkardığı istatistik çok konuşuluyor.



2

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı golcü futbolcu Serdar Dursun dikkat çeken transferlerden birisi olmuştu. Almanya 2. Lig'den gelen futbolcunun transferi o dönem yoğun gündem olmuştu.



3

Serdar Dursun son zamanlarda ortaya koyduğu başarılı futbolla kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de öne çıkan isimlerden birisi haline gelmiş durumda. Golcü ismin performansıyla ortaya koyduğu istatistik çok konuşuluyor.



4

Fenerbahçeli Serdar dursun ortaya koyduğu performans ile dakika başına gol istatistiği anlamında sarı lacivertlilerde son 10 yılın en verimli golcüsü olarak dikkat çekmekte. Ligde 9 gol ve 2 asistlik performansıyla sarı lacivertli takımın en golcü ismi olan Serdar Dursun ligde süre aldığı 1019 dakikada ortalama 113 dakikada bir gol kaydetme başarısında bulundu.



5

Bu oran Fenerbahçe'nin son 10 sezonunda takımdaki ilk sezonunu geçiren ve en az 1000 dakika süre alan santraforlarla kıyaslandığında Serdar Dursun' u son 10 yılda ilk sezonunu geçiren golcü yapmaya yetmiş oldu.



6

Ortalama 113 dakikada bir gol atan Serdar Dursun'u 115 dakika ile Van Persie takip ederken listenin üçüncü sırasında ise 128 dakika ile Dick Advocaat yönetimindeki Moussa Sow oldu.



7

Serdar Dursun ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çekti.



8

Fenerbahçe'de bu anlamda Serdar Dursun'un ortaya koyduğu performans çok konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR