Fenerbahçe'de Sakatlanan İrfan Can Kahveci Sahalardan Uzak Kalacak!

Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu ile ilgili kulüpten açıklama yapıldı.

06.02.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-14:06)

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'nin kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'den kötü haber geldi.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' Medipol Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz İrfan Can Kahveci’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan görüntülemesinde omuz başında non-deplase kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verilerek yıldız futbolcunun sakatlığı hakkında bilgi verildi.


FORMASINA HASRET KALACAK...

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan en az 1 ay kadar uzak kalması bekleniyor.

İRFAN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon sarı laicvertli formayla tüm kulvarlarda toplamda 19 karşılaşmada  süre alan İrfan Can Kahveci, bu müsabakalarda toplamda 2 gol ve 5 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal