Fenerbahçe'de Osayi Samuel Hayal Kırıklığı Yarattı!

Ocak ayında Fenerbahçe’ye transfer olan Bright Osayi-Samuel, Emre Belözoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte takımdaki yerini kaybetti.

22.04.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-11:06) Fenerbahçe'de Osayi Samuel Hayal Kırıklığı Yarattı!

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde İngiliz ekibi Queens Park Rangers'dan kadrosuna kattığı Osayi-Samuel'in performansı beklentilerin altında kaldı. Yeni Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun gelişi ile iyice gözden düşen genç oyuncu süre almakta da zorlanıyor.

SADECE 54 DAKİKA SAHADA KALDI

Sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu, sadece Yeni Malatya maçında futbolcusuna 11’de şans verdi ancak 45 dakika sahada görev verdi. Samuel, Gaziantep karşısında 9 dakika süre alırken, Başakşehir maçında ise hiç oyuna dahi alınmadı. 

OSAYİ'NİN İSTATİSTİKLERİ

23 yaşındaki oyuncu iyice gözden düştü. Samuel, ligde görev yaptığı 13 mücadelede 1 kez gol sevinci yaşadı ve 1 de asist yaptı. 

ÖZEL OLARAK İLGİLENECEK

Fenerbahçe'nin büyük ümitler ile aldığı genç oyuncunun performansını toparlaması teknik heyetin en büyük arzusu bu konu ile yazın Emre Belözoğlu özellikle ilgilenecek öncelikle fundamental eksiklerini kapatmak isteyen genç hoca zamanında Galatasaray efsanesi George Hagi'nin kendisine davranmadığı gibi Osai'ye davranmayı planlıyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal