Fenerbahçe'de Kongre Krizi!

Fenerbahçe’de kötü gidişatın bir türlü önüne geçilememesi genel kurulun daha erken bir tarihe alınmasını gündeme getirdi.

16.03.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-12:14) Fenerbahçe'de Kongre Krizi!

Sarı-lacivertli takımda İttifak Holding Konyaspor yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu ve seçim sesleri iyice yükselmeye başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un da geçtiğimiz günlerde yönetimden ve kulübün gidişatından hoşnut olan kişilerin aday olabileceğini açıklaması iddiaları doğruladı

İkinci yarıya iyi başlamayan, teknik direktör arayışlarını tamamlayamayan ve son olarak da 2 kişi eksik kalan Konyaspor’a 1-0 yenilen Fenerbahçe’de kongre sesleri yükselmeye başladı.

Geçtiğimiz zamanlarda Başkan Ali Koç da yaptığı bir açıklamada yönetimden ve kulübün gidişatından memnun olmayan şahısların gelecek sene düzenlenecek kongrede aday olabileceğini belirtmişti. Fakat düzelmeyen kötü gidişat kongrenin daha da erkene alınma durumunu gündeme getirdi. Yönetim kadrosunun içinde de bu düşünceyi taşıyan kişilerin olduğu vurgulandı.

GÜVEN OYU ALINACAK

Kötü sonuçlarla beraber yönetimde de anlaşmazlıklar oluşmaya başlamıştı. Metin Şen’in istifası ve devamında yönetim içindeki fikir ayrılıkları sonrası Başkanvekili Burhan Karaçam yönetim toplantılarına katılmadığı gündeme gelmişti. Bu durumun olması halinde Başkan Ali Koç gitgide artan eleştirilere karşı hem bir güvenoyu almış olacak hem de istenen yönetim değişikliğini yapabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal