Fenerbahçe'de Jorge Jesus istedi, yönetim Artem Dzyuba ile masaya oturdu!

Fenerbahçe yönetimi, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlarken yeni teknik hocası Jorge Jesus'un raporlarını dikkate aldı ve Artem Dzyuba ile İstanbul'da masaya oturdu. İşte, sarı-lacivertli tarafta son dakika transfer gelişmeleri..

09.06.2022-21:16 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-21:16) Fenerbahçe'de Jorge Jesus istedi, yönetim Artem Dzyuba ile masaya oturdu!

2022-2023 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Fenerbahçe, yeni teknik direktör ile birlikte takımı güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Jorge Jesus'la şampiyonluk parolası belirleyen ve önümüzdeki sezon sonunda kupayı evine götürmek için mücadele edecek olan sarı-lacivertlilerde transfer görüşmeleri de peş peşe yapılmaya başladı.

Forvet hattında güçlü kadro arayışına giren ve bu konuda harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, Jorge Jesus'an aldığı raporları değerlendirmeye aldı ve bu yönde kolları sıvayarak görüşmelere başladı. Bütçenin ağzını iyice açan sarı-lacivertli yönetim, bu hareketiyle Avrupa kupalarında da mücadeleye girecek bir Fenerbahçe yaratma çabasına girdi.

Fenerbahçeli yönetim Artem Dzyuba ile masaya oturdu

Fenerbahçeli yönetim Artem Dzyuba ile masaya oturdu!

Fnerbahçe tarafında yeni forvet için ortaya bomba bir iddia atıldı. Rus ekip Zenit'te top koşturan tecrübeli oyuncu Artem Dzyuba'nın İstanbul'a geldiği ve yönetim ile anlaşma şartlarını konuşacağı öne sürüldü.

Haziran ayı sonuna doğru Zenit ile sözleşmesi sona erecek olan Artem Dyzuba'nın, Fenerbahçe yönetiminden 1 yıllık sözleşme bedeli için 2 milyon euro talep ettiği söyleniyor. Yönetimin, Dyzuba'nın, istediği maaşı düşürmek istediği ve bu yönde sıkı pazarlık içine girdiği söylentileri de yine gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçeli yönetim Artem Dzyuba ile masaya oturdu

"Artem Dyzuba'nın performansı"

Geçtiğimiz yıl Zenit formasını giyen ve tüm turnuvalara katılan Dzyuba, toplam 39 maça çıktı ve çıktığı bu maçlarda 13 gol attı ve takımına 10 asist katkısı sundu. 13 golün 11'ini Rusya Premier Lig'inde oynarken karşı kaleye kaydeden Rus forvet, UEFA Avrupa Ligi ve Rusya Kupası'nda oynadığı iki maçta rakibine birer gol attı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal