Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularına motivasyon konuşması yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pazar günü oynayacakları derbi mücadelesi öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı. Maçın önemi hakkında konuştu.

07.04.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-11:57)

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en çok merak edilen karşılaşması için geri sayıma geçildi. Fenerbahçe, Kadiköy'de taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek.

Hazırlıklar devam ediyor

Fenerbahçe'de günlerdir Galatasaray derbisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, Teknik Direktör İsmail Kartal, sık sık futbolcularıyla mini toplantılar düzenliyor.


Futbolcularına uyarılarda bulundu

İsmail Kartal, son olarak gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcuları ile bir araya gelerek, derbinin önemine dikkat çektiği kritik açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, derbi ile ilgili olarak ;

' Takımların ligdeki konumları, hedefleri ne olursa olsun Galatasaray maçları Fenerbahçe için her zaman bir bayramdır. Çok özel bir karşılaşma oynayacağız. Bu derbiyi Kadıköy’de daha önce tecrübe etmeyenleriniz de pazar günü bunu görecek yaşayacak. Biz sahada birlik olup, hep beraber zafere uzanmak için savaşacağız. Tribünleri tamamen dolduracak olan taraftarlarımız da arkamızdaki en büyük gücümüz olacak ve bizi ateşleyecek. Alacağımız galibiyet ise taraftarlarımıza vereceğimiz en güzel hediye olacak. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal