Fenerbahçe'de Hoca Kararı; Erol Bulut ve Mehmet Yozgatlı

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışlarına devam ederken Erol Bulut’un adı yüksek sesle söylenmeye başladı. İddialara göre Erol Bulut başa getirilecek ve ekibinde Mehmet Yozgatlı yer alacak.

06.07.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-10:48) Fenerbahçe'de Hoca Kararı; Erol Bulut ve Mehmet Yozgatlı

Fenerbahçe’de en fazla merak edilen soruların başında yeni teknik adamın kim olacağı geliyordu. Bu aşamada Erol Bulut, Abdullah Avcı, Manuel Pellegrini, Zlatko Dalic ve Nenad Bjelica gibi isimler ön plana çıkmıştı.

Olay ile ilgili açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç çok yüksek ihtimalle Erol hocayı tarif ediyor. Şimdiden de konuşuyorlardır ne yapalım ne edelim diye. Ben Erol hocanın oynattığı oyunu çok tutmuyordum ama takdir etmek lazım çok gol attılar, takımın durumu da çok iyiydi" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut’a teknik kadroda ayrıca şu sıralar da takımın bünyesinde yer alan Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio yardımcı olacak. Teknik kadronun üstünde ise Emre Belözoğlu bulunacak. Emre, böylece takım ve yönetim arasında köprü vazifesini üstlenecek.

MEHMET YOZGATLI SÜRPRİZİ

Gelen bilgiye göre kontratın 2+1 senelik olacağı, deneyimli antrenörün beraberinde yardımcı olarak yalnızca Mehmet Yozgatlı’yı getireceği ortaya çıktı.

Alanya’nın Türkiye Kupası finali yapacak olması da göz önünde bulundurularak, sezonun sona ermesi sonrasında Bulut’un resmi olarak sarı- lacivertliler tarafından duyurulması bekleniyor. Ali Koç da geçtiğimiz zamanlarda sezon bitince yeni teknik direktörü açıklayacaklarını ifade etimişti.

Gelen iddialara göre Emre Belözoğlu’nun da devreye girerek, Alanyaspor’un teknik adamı Erol Bulut’tan taraf oy verdiği ve Akdeniz kulübünden izin alınarak, anlaşmanın gerçekleşeceğini dile getirdi.

Başkan Ali Koç’un risk almayıp, yabancı bir teknik adam istediği fakat bu şartlarda gündeme gelen son kişi olan Pellegrini’nin senelik maaşının en az 5 milyon eurodan başlaması sonrası kararından vazgeçtiği aktarıldı. Şilili teknik direktör de Real Betis ile masaya oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal