Fenerbahçe'de Hatayspor Maçı İçin Çağtay Kurukalıp Gündeme Geldi!

Fenerbahçe'nin Hatayspor ile oynayacağı Süper Lig maçı için sol bek pozisyonunda Çağtay Kurukalıp'ın görev alabileceği konuşuluyor.

19.02.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-12:57)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min-Jae adalesindeki ağrı nedeniyle Slavia Prag karşılaşmasında oyundan alındı. Yapılan kontrollerde futbolcunun adalesinde sertleşme tespit edildiği ve herhangi bir yırtığa rastlanmadığı aktarıldı. Kim Min Jae'nin yarınki Hatayspor karşılaşmasına kadar dinlenmeye yönelik program uygulayacağı ifade edildi. 25 yaşındaki stoper ismin oynama ihtimali yüzde 50 olarak görülüyor. Fenerbahçe'de bu anlamda sol bek tercihi Güney Koreli futbolcuya bağlı.


GENÇ FUTBOLCUYA ŞANS DOĞABİLİR

Fenerbahçe'de sol bek tercihi Kim Min-Jae'nin sakatlık durumuna göre netleşmiş olacak. Güney Koreli futbolcu, Hatayspor karşılaşmasına yetişirse sol bekte Atilla Szali'nin görev alma durumu bulunuyor. Bu durumda stoperde Kim Min-Jae ve Marcel Tisserand ikilisi bulunacak. Kim'in yetişmemesi durumunda ise Tisserand - Szalai ikilisi stoperde görev almış olacak, sol bek pozisyonunda ise Çağtay Kurukalıp görevde bulunacak. Çağtay Kurukalıp bu sezon A takımda hazırlık karşılaşmaları dahil görevde bulunmadı. Bu anlamda genç yıldızın Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmayı büyük bir heyecanla beklediği gündemde alıyor. Futbolcu ile ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal