Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Depremi! Sözleşmesi Yenilenmeyecek

Geçen sezonun başında Gökhan Gönül ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, yıldız futbolcudan beklenen verimi alamadığı için sözleşme uzatmama kararı aldı.

20.06.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 20.06.2021-17:25)

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile çıktığı 22 resmi karşılaşmada 2 gol atarken, 2 de asist yapmıştı. Bu performans, Fenerbahçe yönetimine yeterli gelmedi. Gökhan Gönül ile kısa bir toplantı yapan yönetim milli futbolcuya sözleşme uzatılmayacağının bilgisini iletti.

Fenerbahçe'ye ilk olarak Gençlerbirliği'nden gelen milli futvolcu, Fenerbahçe'nin formasını ilk giydiği dönemde başarılı bir performans sergilemiş, taraftarı sevgilisi haline gelmişti. Ancak daha sonra tartışmalı bir kararla sarı lacivertlilerin ebedi rakibi Beşiktaş'a transfer olarak tepkileri üzerine çekmişti.

Ay Yıldızlı formayı ise 66 defa giyen milli futbolcu, 1 kez ağları sarstı. Kariyerinde 3 Süper Lig şampiyonluğu, 3 TFF Süper Kupa şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazandı.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 361 karşılaşmada 15 gol atarak 54 golün asistini gerçekleştirdi. Gökhan Gönül, Beşiktaş'ın formasını ise 142 defa giydi ve 9 gol attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal