Fenerbahçe’de forvete Güney Amerikalı takviyesi! Valencia’dan Maxi Gomez radarda

Forvet hattında sorunlar yaşayan ve önceliğini bu bölgeye veren Fenerbahçe Valencia’dan Maxi Gomez’i radarına aldı. Sarı lacivertliler oyuncu için İspanyol ekibiyle ilk temaslara başladı.

04.08.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-16:03)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe’de her iki maçta da forvet bölgesinde yaşanan sorunlar taraftarın tepkisini çekti. Teknik direktör Jorge Jesus ise yönetimden forvet transferi yapılmasını isterken, sarı lacivertli scout ekibi Portekizli teknik adamın raporuna göre araştırmalarına başladı. Forvet hattında sorunlar yaşayan ve önceliğini bu bölgeye veren Fenerbahçe’nin İspanya La Liga ekiplerinden Valencia’nın Arjantinli forvet oyuncusu Maxi Gomez’i gündemine aldığı iddia edildi. 

Valencia’dan Maxi Gomez radarda

Son olarak Göztepe’den kaleci İrfan Can Eğribayat’ı kadrosuna katan Fenerbahçe, en çok sorun yaşadığı bölge olan forvet hattına mutlaka transfer yapma amacında. Sarı lacivertli yönetim forvet arayışlarını sürdürürken basından sürpriz bir iddia geldi. 

Maxi Lopez Fenerbahçe

İspanyol basınının iddiasına göre Fenerbahçe La Liga’nın köklü ekiplerinden Valencia’nın Arjantinli santraforu Maxi Gomez için temaslara başladı. Oyuncunun şartlarını İspanyol ekibine soran Kanarya’nın uygun bir bonservise bu transferi bitirmek istediği, B planı olarak ise oyuncuyu kiralayacağı ifade ediliyor.

Geçen sezon Valencia ile 32 maça çıkan Maxi Gomez, bu maçlarda 5 gol atarken 3 de gol pası verdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal