Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Değişimi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından kadroda büyük değişimler yaşanıyor.

13.04.2021-15:09 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-15:09) Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Değişimi!

Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde geçtiğimiz haftayı Yeni Malatyaspor ile berabere kalarak geçiren Fenerbahçe'de bu hafta kadroda büyük değişimle yaşandı.

Fenerbahçe'de Brazilyalı futbolcu Luiz Gustavo, ligde ilk kez yedekler arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon başında sarı-lacivertli ekibe dahil olan ve performansı ile beğeni toplayan Gustavo, cezalı ya da sakat olmadığı maçlarda 11'de görev almıştı. Gustavo, 2 sezonluk Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir mücadeleye yedek başladı.

Mbwana Samatta, Gaziantep FK mücadelesine yedek soyundu. Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun göreve gelişmesinin ardından 2 maçta 11'de görevlendirilen Samatta, istenilen performansı sergileyemeyince yedeğe çekildi.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, ligde 3 maç sonra 11'de görevlendirildi. Beşiktaş, Denizlispor ve Malatyaspor maçlarında yedekler arasında yer alan Mert Hakan Yandaş, Gaziantep FK mücadelesine 11'de başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal