07.10.2021-15:21 (Son Güncelleme:07.10.2021-15:44)


1

Fenerbahçe'de son dönemlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Diego Rossi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden biri olan Uruguaylı futbolcu Diego Rossi sarı lacivertlilerde istediği gibi bir başlangıç yapamamıştı. Yeni takımına alışmaya başlayan genç futbolcu, Süper Lig performansını her geçen zaman yükseltti. Fenerbahçe'de başarılı performans sergileyen yeni transfer ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



3

MLS Ekibi Los Angeles FC takımından kiralık olarak alınan Diego Rossi, Kasımpaşa karşısında yaptığı 2 asistle galibiyetin gizli mimarı oldu. Futbolcu ayrıca son 3 mücadelede 4 gole imza attı.



4

Süper Lig'de Giresunspor karşısında asist yapan, Hatayspor deplasmanında ilk golü atan yıldız futbolcu önceki gün Kasımpaşa mücadelesinde de 2 asist yapmayı başardı. Seriye bağlayan Diego Rossi, Yunan futbolcu Pelkas'ın formsuzluğunda hücumda takıma adeta ilaç gibi geldi.



5

Fenerbahçe, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu için harekete geçti. Fenerbahçe devre arasında takımda düşünmediği futbolcuları gönderecek. Futbolcu ya da futbolcularından gelen gelirin bir kısmını ise Diego Rossi için kullanacak. Fenerbahçe'nin devre arasında Diego Rossi için bu anlamda mesai harcayacağı öğrenildi.



6

2018'in Ocak ayında Los Angeles FC'ye transfer olan Diego Rossi yeni takmıyla çıktığı ilk 5 karşılaşmada da adeta şov yaptı. Uruguaylı yıldız, 1-0 sona eren ilk karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü atmayı başardı. İkinci karşılaşmasında ise 2 gol 1 asistlik bir performansa imza attı. Diego Rossi, Los Angeles FC ile çıktığı ilk 5 maçta takımına 4 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR