Fenerbahçe'de Arda Güler'in Performansı Alkış Aldı!

Fenerbahçe'nin henüz 16 yaşındaki genç futbolcusu Arda Güler oyuna girdiği dakikalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti.

19.02.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-16:30)

Süper Lig'de zirvenin 20 puan gerisinde olan ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen sarı lacivertlilerde UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk karşılaşmasında Çekya ekibi Slavia Prag'a kaybedilmesi büyük eleştiri aldı. Fenerbahçe'de yönetime ve takıma büyük eleştiriler gelirken kötü giden sezonda taraftarları sevindiren isimlerden birisi Arda Güler oldu.

TARAFTARLARIN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Henüz 16 yaşında olan ve 25 Şubat'ta 17 yaşına girecek olan Arda Güler, Slavia Prag karşısında görev aldığı uzatmalar dahil 20 dakikalık periyotta milyonlarca Fenerbahçeli taraftarın gönlünü kazanmış durumda. 

Futbolcunun duran topları kullanmak için büyük istek göstermesi gen futbolcunun özellikle sarı lacivertlilerin kendi köşe gönderi yakınlarında yaptığı topuk çalımı ve Ferdi Kadıoğlu'na çıkarttığı pas görüntülenme rekorları kırarken, taraftarların büyük çoğunluğu takımın yeni fenomeni olarak Arda Güler'i görmekteler.

 

Bu kadar kötü giden bir sezonda şampiyonluk şansını kaybeden, kupadan elenen Avrupa Ligi'nden Konferans Ligi'ne düşen orada da ilk karşılaşmasında evinde yenilerek hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de köklü revizyonun gerekliliği vurgulanıyor.

İSTATİSTİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Slavia Prag karşısında uzatmalar dahil olmak üzere 20 dakika sahada kalan Arda Güler'i maç boyunca alkışlayıp teşvik eden Fenerbahçeli taraftarlar, genç futbolcunun istatistikleri karşısında da adeta büyülenmiş durumdalar. 

12 pasta 12 isabet yaparak yüzde 100 pas isabetiyle oynayan 16 yaşındaki Arda Güler, karşılaşmada 2 kilit pas attı girdiği 5 ikili mücadelenin 4'ünden başarıyla çıkma başarısı gösterdi. Genç yıldız 3'ü başarılı, 4 dripling yaptı ve 3 dakika içerisinde ancak 1 orta yapma fırsatında bulundu. Ortası hedefine ulaşınca taraftarlardan büyük destek aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal