17.09.2021-16:46 (Son Güncelleme:18.09.2021-18:57)


1

Fenerbahçe'de yeni sezonda oynadığı oyun ile kendisine hayran bırakan genç yıldız Ferdi Kadıoğlu için kulübü Fenerbahçe'nin yanı sıra TFF'de harekete geçti.



2

Fenerbahçe'nin başına yeni sezonda Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın gelmesiyle daha fazla süre alan ismin Fenerbahçe'deki performansı büyük beğeni topluyor.



3

Futbolcu yeni sezonda göstermiş olduğu performansla ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi. Vitor Pereira'nın yeni sisteminde 4'lü orta alanın solunda çok zor bir görevde bulunan fakat bunun üstünden başarıyla gelen genç yıldız taraftarların da gözdesi haline geldi.



4

Fenerbahçe, genç yıldızının başarılı performansının ardından harekete geçti. Sarı lacivertli yönetim, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcu için kolları sıvadı. 21 yaşındaki futbolcuyla sözleşme yenilemek için Fenerbahçe düğmeye bastı



5

Sarı lacivertlilerin başarılı performans gösteren ve henüz daha çok genç olan futbolcuyu elinden asla kaçırmamak istediği aktarılıyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin futbolcuyla uzun süreli bir sözleşme imzalayarak geleceğini de sağlama almak istediği kaydediliyor.



6

Hollanda alt yaş kategorilerini terleten Ferdi Kadıoğlu, Türkiye ve Kanada milli takımlarının da formasını terletme hakkına sahip bulunuyor. Genç yıldıza geçenlerde Kanada Milli Takım'ı davet etmişti. Yıldız oyuncu düşünmek için süre istemişti.



7

TFF'nin futbolcuya ay yıldızlı formayı giydirmek için yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Ferdi'nin de Türkiye Milli Takımı'nın formasını giyme konusunda istekli olduğu vurgulanıyor. Futbolcu bu sezon 6 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Genç yıldız sergilediği etkili performans ile takımın göz bebeği oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR