26.12.2021-16:23 (Son Güncelleme:26.12.2021-16:37)


1

Süper Lig ekiplerinden ezeli rakipler olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kolombiyalı yıldız Gustavo Cuellar için transfer yarışı başladı.



2

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin çok altında kalan iki takım olan Fenerbahçe ve Galatasaray devre arası transferleri için kolları sıvadı. İki takımda kadrosunu devre arasında güçlendirerek 2. yarıda toparlanmak isterken ezeli iki takım transferde aynı ismi hedef aldılar. Hem Fenerbahçe hem Galatasaray, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal formasını terleten Kolombiyalı Gustavo Cueller'ı yakın takibe aldı.



3

Bu sezon orta sahada gösterilen performanstan hoşnut olmayan Fenerbahçe bu bölge için transfer çalışmalarına hız verdi. Gelen son bilgilere göre daha önce Galatasaray'ın ilgilendiği bilinen Kolombiyalı Gustavo Cueller için Fenerbahçe'de devreye girdiği öğrenildi. Futbolcuyla ilgili yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü.



4

Öte taraftan futbolcu ile İspanya'dan Valencia takımının ve MLS'den bazı takımların da ilgisinin olduğu aktarıldı. Gustavo Cueller'ın, Suudi Arabistan ekibi olan Al Hilal ile sözleşme feshi konusunda görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.



5

29 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu ana mevki olarak önlibero pozisyonunda görev alıyor. Ayrıca merkez orta saha olarak oynuyabiliyor.



6

Gustavo Cueller kariyerine ilk olarka başladığı Kolombiya ekibi Dep. Cali takımından Junior takımına oradan da Brezilya'nın Flamengo takımına transfer oldu. Yıldız futbolcu 2019 yılında Flamengo'dan, Suudi Arabistan takımı Hilal'in yolunu tuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR