31.01.2022-13:57 (Son Güncelleme:31.01.2022-14:14)


1

Fenerbahçe sol bek transferi için Sivassporlu Uğur Çiftçi'yi transfer listesine ekledi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Transfer çalışmalarının son hız devam ettiği takımda dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ederken sol bek konusunda Ghislain Konan gündeme gelmişti. Fenerbahçe'de Ghislain Konan'ın transferinde önemli gelişmeler yaşanırken, futbolcunun transferinin beklenen zamanda gerçekleşmemesi nedeniyle takımda alternatif isimlere yöneldi.



3

Bu anlamda Fenerbahçe'nin gündemine son olarak çok sürpriz bir isim geldi. Fenerbahçe'nin, Sivasspor'un futbolcusu Uğur Çiftçi ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Fenerbahçe'nin sol bek transferi için Uğur Çiftçi ve Sivasspor ile yakın temaslara başladığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Eğer Fenerbahçe'nin öncelikle istediği Konan'dan sonuç alamazsa Uğur Çiftçi'yi mutlaka kadrosuna katmak istediği öğrenildi.



5

Bu anlamda futbolcu ve takımıyla yakın temasa geçen sarı lacivertlilerde görüşmelerin olumlu sürdüğü öğrenildi.



6

Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Yaşanan bu gelişmeler gündeme oturmuş durumda.



7

29 yaşındaki sol bek futbolcusu Uğur Çiftçi kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başladı. Gençlerbirliği'nin ardından ise Ankara ekibi Hacettepe'nin yolunu tuttu. Hacettepe sonrası ise Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Gençlerbirliğin'de gösterdiği performansla Sivasspor'a transfer oldu.



8

Sivasspor'da oynadığı futbolla dikkat çeken isimlerden birisi olan başarılı futbolcu transfer döneminde gerek yurt içinden gerek yurt dışından birçok takımın transfer gündeminde yer aldı. Fenerbahçe sol bek transferi için Sivassporlu Uğur Çiftçi'yi transfer listesine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR