Fenerbahçe tur için sahada: Zimbru Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve ne zaman? Zimbru FB maçı şifresiz mi, muhtemel ilk 11 belli oldu mu?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta 5-0’lık bir skorla galibiyet alan sarı lacivertli takım, bugünkü maça büyük bir avantajla çıkacak. Peki Zimbru Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve ne zaman? Zimbru FB maçı şifresiz mi, muhtemel ilk 11 belli oldu mu? İşte detaylar...

01.08.2023-12:32 - (Son Güncelleme: 01.08.2023-12:32)

Zimbru deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’de tek hedef galibiyetle tur atlamak olacak. UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Moldova ekibi Zimbru’ya konuk olacak olan Fenerbahçe, ilk maçta Kadıköy’den yeni transferlerinin etkili futboluyla 5-0 galip ayrılmasını bilmişti. İsmail Kartal’ın öğrencileri turu büyük ölçüde garantilemiş olsa da rakibini deplasmanda da yenmeye çalışacak. Peki Zimbru Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve Ne Zaman? Zimbru FB maçı şifresiz mi, muhtemel ilk 11 belli oldu mu? 

Zimbru Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve ne zaman?

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesi olan Zimbru Fenerbahçe maçı 1 Ağustos 2023 TSİ 20.30’ta Zimbru Stadyumu’nda başlayacak. Kritik maç S Sport Plus ekranlarında canlı yayınlanacak.

Zimbru Fenerbahçe

Zimbru Fenerbahçe maçı hakemi kim?

Zimbru Fenerbahçe maçında İrlandalı hakem Rob Harvey görev yapacak.

Zimbru FB maçı şifresiz mi?

Zimbru FB maçı şifreli olarak S Sport Plus ekranlarında yayınlanacak.

Zimbru-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Zimbru: Agachi, Gaiu, Ştefan, Furtuna, Misaraş, Macritchii, Dedechko, Guera, Raileanui Alaribe, Samiev

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Luan Peres, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, İrfan Can, Tadic, Kent, Batshuayi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal