05.02.2022-11:15 (Son Güncelleme:05.02.2022-11:29)


1

Fenerbahçe, Inter formasını terleten İtalyan yıldız orta saha Roberto Gagliardini ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Süper Lig'de transfer yarışına hız veren takımlardan birisi olan Fenerbahçe'de kritik gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe son olarak gündemine Inter formasını terleten İtalyan orta saha Roberto Gagliardini'yi aldı.



3

Ali Koç yönetiminin futbolcuyu takıma transfer ederek üzerindeki baskıyı azaltmak istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda futbolcunun transferi için düğmeye basıldı.



4

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon işler istenildiği gibi gitmezken takıma ve yönetime büyük tepkiler gelmeye devam ediyor. Yönetime yoğun eleştiriler gelmeye devam ederken, sarı lacivertlilerde taraftarların tepkisini azaltmak için transfer gelişmeleri hız kazandı.



5

Bu anlamda gündeme son olarak gelen isim İtalyan orta saha Roberto Gagliardini oldu.



6

İtalyan futbolcu bu sezon takımında 14 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol, 1 de asist yaptı. Sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Gagliardini için 6 ay kiralık daha sonra ise satın alma opsiyonu ile bonservisinin alınması hedefleniyor.



7

Kariyerine Atalanta'nın altyapısında başlayan futbolcu ardından İtalya'nın Cesena takımına transfer oldu. Ardından İtalya'nın Spezia Calcio takımının yolunu tutan futbolcu sonraki zamanlarda Atalanta'dan Vicenza takımına kiralık olarak gitti. Sonrasında Atalanta'ya geri dönen futbolcu, 2017 yılında gösterdiği başarılı performansla Inter takımına transfer oldu.



8

Şimdilerde Inter formasını terleten futbolcu bir dönem İtalya Milli Takımı'nın da formasını giymişti. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu önlibero pozisyonunda da görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR