11.05.2022-09:59 (Son Güncelleme:10.07.2022-15:13)


1

Yakından ilgileniyorlar

Yakından ilgileniyorlar

Antalyaspor'un genç yeteneği Bünyamin Balcı ile ilgili oldukça sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Genç oyuncu ile son olarak Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Gündeme geldi

Gündeme geldi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'de sağ bek pozisyonu için gündeme gelen isim ise Antalyasporlu Bünyamin Balcı oldu.



3

Geniş rotasyon düşünülüyor

Geniş rotasyon düşünülüyor

Sağ bek mevkisi için rotasyonu güçlendirmek isteyen kanarya gündemine oldukça sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe Antalyaspor'un 21 yaşındaki genç futbolcusu Bünyamin Balcı ile yakından ilgilenmekte.



4

Yakın takipte

Yakın takipte

Akdeniz ekibinde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek yakın takibe alınmış oldu.



5

Görüşmeler sıklık kazandı

Görüşmeler sıklık kazandı

Başkan Ali Koç'un yurt dışına gitmeden önce Antalyaspor'un sağ beki Bünyamin Balcı için oyuncunun menajeri ile görüştüğü aktarıldı. Bu temas olumlu geçince transfer için ise görüşmeler sıklık kazandı.



6

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

21 yaşındaki oyuncu ile ilk temaslar sürerken temaslar sıklaşmakta. Futbolcunun Akdeniz temsilcisiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunmakta. Antalyaspor futbolcu için 5 milyon euro'dan kapıyı açmıştı.



7

Sıkı pazarlık yapıyorlar

Sıkı pazarlık yapıyorlar

Fakat sarı lacivertliler rakamı düşürmek için uğraş vermekte. Bünyamin Balcı bu sezon Süper Lig'de 2 defa fileleri sarstı. 3 kez ise asist yaptı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR