03.12.2021-13:31 (Son Güncelleme:03.12.2021-17:38)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe transferde bomba bir ismi gündeme aldı. Sarı lacivetlilerin Arsenal'da mutsuz olduğu bilinen Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe, İngiliz devlerinden Arsenal'ın formasını terleten Gabonlu yıldız Pierre-Emerick Aubameyang'ı yakın takibe aldı. Sarı lacivertlilerde Ali Koç'un taraftarları heyecanlandırmak ve sevindirmek için yıldız bir transfere imza attırmak istediği ve bu anlamda Gabonlu yıldızı gözüne kestirdiği öğrenildi.



3

Fenerbahçe yönetimin Arsenal'da mutsuz olduğu bilinen futbolcuyu sezon sonunda kiralama formülüyle kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin menajerler aracılığıyla futbolcu için nabız yokladığı ve futbolcunun da Fenerbahçe'ye transfer olmaya oldukça sıcak baktığı aktarıldı.



4

Arsenal'in Gabonlu yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang'ın, Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta ile büyük sorunlar yaşıyor. Geçen sezon özellikle çoğu maçta yedek kalan bu sezonda önceki sezonlar kadar forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, takımdan ayrılmayı kafasına koydu.



5

Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil ile Gabonlu yıldız Pierre Emerick Aubameyang'ın telefonda daha sık görüştüğü, Aubameyang'ın Mesut Özil'e sık sık Fenerbahçe ve İstanbul hakkında sorular sorduğu belirtiliyor. Mesut Özil'in de yıldız futbolcunun İstanbul'a gelmesi için futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.



6

Gabonlu yıldız futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR