Fenerbahçe TFF'ye video gönderdi: MHK ilk adımı attı

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı mağlup ettiği mücadelenin ardından sarı-lacivertliler, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın performansından memnun kalmadı ve hazırladığı videoyu TFF'ye iletti. Bu gelişmenin ardından MHK da konuyla ilgili ilk adımını attı.

11.12.2023-11:37 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-15:52) Fenerbahçe TFF'ye video gönderdi: MHK ilk adımı attı

Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 3-1 yendi. Öte yandan Fenerbahçe yönetiminden Beşiktaş derbisi sonrası sürpriz bir hamle geldi. 

Fenerbahçe TFF’ye iletti

Akşam'ın haberine göre; Deplasmanda Tüpraş Park’ta karşılaştıkları maçta hakem Atilla Karaoğlan'ın performansını beğenmeyen sarı-lacivertliler bu durumu resmiyete dökmüştü. Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş derbisindeki hakem kararlarıyla ilgili pozisyonları videoda derleyip TFF'ye iletti.

Atilla Karaoğlan

MHK’dan flaş karar

Fenerbahçe, lehine verilmeyen pozisyonların derlemesinin ardından TFF'den cevap beklemeye koyulmuştu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) ise Atilla Karaoğlan'ı devre arasına kadar dinlendirme kararı aldı. Performansı eleştiri odağı haline gelen Karaoğlan'a bu tarzda bir ceza vermeyi planlayan MHK, resmi hamleyi kısa süre içinde atacak.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal