02.03.2022-15:30 (Son Güncelleme:02.03.2022-15:46)


1

Fenerbahçe'de bu sezon istenildiği gibi bir sezon geçmezken sarı lacivertlilerde genç yıldız Arda Güler'in performansı büyük yankı uyandırdı.



2

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahada oynadığı futbol ve kendine güvenen performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arda Güler ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmakta.



3

Genç futbolcu gösterdiği performansla gerek Fenerbahçe taraftarlarının gerek futbolseverlerin hayranlığını kazanmıştı. Futbolcuyla ilgili son olarak Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırmış durumda.



4

İsmail Kartal'ın genç futbolcuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, '3 hafta önce Arda'yı Türkiye'de kimse tanımıyordu. Şimdi bütün Türkiye, Arda'yı konuşuyor. Fenerbahçe tarihinde son zamanlarda ilk defa bu kadar genç çocukları oynatan benim' ifadelerine yer verdi.



5

Fakat Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan aylar önce Vitor Pereira, Arda Güler'i sahaya sürmüş ve sözleriyle genç yıldız adayını fazlasıyla gururlandırmıştı. Bu anlamda İsmail Kartal'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.



6

İsmail Kartal'ın, Arda Güler hakkındaki sözleri sonrası özellikle Fenerbahçeli taraftarlardan İsmail Kartal'a yönelik olarak eleştiriler gelmekte.



7

Fenerbahçe'de son zamanlarda en çok dikkat çeken isim olan Arda Güler ile ilgili gelişmeler tüm futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.



8

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler süre aldığı dakikalarda ortaya koyduğu başarılı futbol ve kendine olan güveniyle geleceğin yıldız adayları arasında yer almakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR