20.12.2021-14:19 (Son Güncelleme:20.12.2021-14:56)


1

Sarı lacivertli taraftarların göreve gelmesini çok istediği ve seçim sürecinde büyük bir destek sağladığı Ali Koç'un başkanlık macerası başarısızlıklar ön plana çıktı.



2

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlık dönemi büyük bir taraftar desteği ile başlarken 2018-2019 sezonunda başlayan maceranın ardından bu sezon taraftarların artık sabrı taştı ve son haftalarda istifa çağrıları yapılmaya başladı.



3

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Kadiköy'de oynanan Beşiktaş derbisinde oynanan kötü oyun ve alınan beraberliğin ardından çileden çıkan Fenerbahçeli taraftarlar hem maç içerisinde hem maçın bitiş düdüğünün ardından stadyum etrafında ve sosyal medyada Başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti.



4

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un döneminde eski Başkan Aziz Yıldırım döneminde derbilerde uzunca bir süredir devam eden yenilmezlik serisi sona erdi. Kadiköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı uzunca bir süredir devam eden yenilmezlik serisi Ali Koç döneminde son bulmuş oldu.



5

Ali Koç yönetiminde Fenerbahçe toplamda 160 resmi karşılaşmaya çıkarken 76 galibiyet, 39 beraberlik ve 45 mağlubiyet yaşayarak toplamda tamı tamına 213 puan kaybetti.



6

Ali Koç döneminde en çok dikkat çeken detaylardan birisi ise tam 7 kez teknik direktörlük değişikliği olması ve 61 futbolcu transferi yapılması oldu.



7

Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde Philip Cocu, Ersun Yanal, Erwin Koeman, Tahir Karapınar, Erol Bulut ve Emre Belözoğlu ile istenilen başarılar sağlanamazken son olarak göreve getirilen Vitor Pereira ile de bu sezon işler pek yolunda gitmiyor.



8

Sarı lacivertli taraftarların son zamanlarda Başkan Ali Koç'a olan tepkisi artarak devam ederken, Fenerbahçeliler başkanlarına birbirinden ilginç tepkiler verdi.



9

Kadiköy'de oynanan Beşiktaş derbisinin ardından bir taraftarın Başkan Ali Koç'un olduğu bölüme patlamış mısır fırlatması.



10

Kadiköy'de yapılan istifa tezahüratlarının ardından Başkan Ali Koç ile sarı lacivertli taraftarların stadyumda fiziksel bir münakaşa yaşaması.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR