27.05.2022-11:48 (Son Güncelleme:17.06.2022-14:07)


1

Antalyaspor geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilyalı yıldız Fernando Lucas Martins ile anlaşma sağlamayı başarmıştı.



2

Akdeniz ekibinin kadrosuna kattığı Fernando, bir süredir takımsızdı ve bonservisini de elinde bulunduruyordu.



3

Fernando, Antalyaspor'un Nuri Şahin ile birlikte yakaladığı muhteşem form grafiğinde oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamayı başardı.



4

Geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde Antalya'ya 1.5 yıllık imza atan Brezilyalı için Fenerbahçe'nin nabız yokladığı ve oyuncunun transferinde yakın zaman içerisinde önemli gelişmelerin olabileceği aktarılıyor. 6 numaralı oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesinde yazan rakam ise 750 bin euro.



5

Sarı lacivertlilerin gündeminde olan Fernando'nun takımda kısa bir süre sonra göreve başlaması beklenen Jorge Jesus'un onayından geçtiği aktarılıyor. Bu anlamda futbolcu ile ilgili kısa sürede önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Futbol hayatına Brezilya'nın Gremio takımında başlayan oyuncu ardından İtalya'nın Sampdoria takımına transfer oldu. Daha sonrasında Rus ekibi Spartak Moskova'nın yolunu tuttu.



7

Sonrasında adresi ise Çin'in BJ Guoan takımı oldu. Ardından ise Çin'in BJ Guoan takımından Akdeniz ekibi Antalyaspor'a geldi.



8

Ana mevkisi ön libero olan oyuncu yan mevki olarak ise merkez orta saha pozisyonunda görev alabilmekte. Futbolcu ile son olarak ise Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği aktarıldı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR