Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz olacak mı?

Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe, Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerin maçının ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz olacak mı? Maçın merak edilenleri haberimizde...

29.07.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 29.07.2022-15:03)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kadıköy’de Dinamo Kiev ile karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe, rakibine uzatmalarda 2-1 kaybederek Devler Ligi hasretine bu sene de son veremedi. Sarı lacivertliler Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerin maçının ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz olacak mı?

Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı olan Fenerbahçe Slovacko karşılaşması 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20.00’de Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmanın detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Fenerbahçe Slovacko maçı 

Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz olacak mı?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe’nin oynayacağı bu karşılaşma Exxen ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. 


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal