01.09.2021-12:37 (Son Güncelleme:01.09.2021-13:36)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbaçhe, İngiliz ekibi Tottenham ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak fesheden Serge Aurier'e talip olarak görüşmelere başladı.



2

Teknik Direktör Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç arasında gerçekleştirilen görüşmelerde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham ile olan sözleşmesini sürpriz bir şekilde fesheden Fildişi Sahilli oyuncu Serge Aurier ismi gündeme geldi.



3

28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Serge Aurier, 2017-2018 sezonunda Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den 25 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'a transfer olmuştu.



4

Serge Aurier'in sürpriz bir şekilde İngiliz ekibi Tottenham ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından Avrupa'da birçok ligde transfer döneminin kapanması nedeniyle avantajlı duruma geçen Fenerbahçe transferde hemen görüşmelere başladı.,



5

28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Serge Aurier'in menajeri ile oyuncunun şartları konusunda görüşmelerde bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve sarı lacivertlilerin transferi bitirmeye oldukça yakın olduğu öğrenildi.



6

Bu hafta bitmeden transferin resmiyet kazanması beklenirken Serge Aurier'in de sağlanacak protokol anlaşmasının ardından sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geleceği bilgisine ulaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR