Fenerbahçe Sahilinde Güneşli Hava Koronavirüsü Unutturdu

Koronavirüs (kovid-19) sebebiyle uzun zaman evlerinde olan vatandaşlar güneşli havayı fırsat görüp sahillere koştu. Kadıköy Fenerbahçe sahiline giden vatandaşlardan bazıları çimlerde oturarak vakit geçirdi bazıları ise spor yaptı.

03.02.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-17:49)

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle İstanbullular, açık havada sevdikleriyle beraber sahillere akın etti.

Fenerbahçe sahiline giden vatandaşların bazıları denizin keyfini çıkarırken bazıları da çimenlerde piknik yaptı.

Bir takım vatandaşlar da deniz kenarında yürüdü. Deniz kenarında zaman geçiren vatandaşlar havadan da drone görüntülendi.

Ailesiyle beraber sahile gelen bir şahıs, “Güneşten faydalanalım dedik, hep ev ev. Sahil, değişiklik, güzel deniz havası. Torunları da aldık, onlar da oynuyorlar ağaçların dibinde." şeklinde konuştu.

fenerbahçe03022021

Çocuğuyla beraber zaman geçiren bir vatandaş da, “Çocuklar mutlu, biz mutluyuz. Sömestır tatilindeler. Sıcak havayı da görünce biraz temiz hava alsın istedik. Neredeyse bir senedir evdeler. Çocuklar için de veliler için de zor bir süreç. Mutluyuz. Koronavirüsün bitmesini ve bir an önce sosyal hayata dönmeyi istiyoruz." dedi.

fenerbahçesahili020102121

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal