21.02.2022-16:20 (Son Güncelleme:20.06.2022-11:16)


1

Önümüzdeki sezon Teknik Direktör Jorge Jesus ile birlikte iddiali bir kadrou kurarak şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



2

Sarı lacivertlilerde önümüzdeki sezon öncesinde takımdan bazı isimlerin de ayrılması beklenirken, yolların ayrılacağı isimlere göre kadroya mutlaka ekstra takviyeler yapılacak.



3

Orta sahada rotasyonu arttırmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Arjantin Ligi'ndeki yıldız isme gözünü dikti.



4

16 milyon euro değeri olan 24 yaşındaki yıldız isim için Fenerbahçe'nin transferde oldukça ısrarcı olduğu belirtilmekte.



5

24 yaşındaki Uruguaylı futbolcu Nicolas de la Cruz kariyerine Uruguay'ın Liverpool takımında başladı. Ardından takımın A seviyesine yükseldi. Sonrasında ise 2017'nin yaz transfer döneminde Arjantin ekibi River Plate'e transfer oldu. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu on numara ve orta sahanın solunda görev alabiliyor.



6

Futbolcunun bu çok yönlülüğü oldukça dikkat çekmekte. Sarı lacivertlilerin, Uruguaylı futbolcu ile ilgilenmesi gerek Türkiye'de gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Futbolcu ile ilgili gelişmeler Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırmış görünüyor.



7

Sarı lacivertlilerin, Uruguaylı futbolcu ile ilgilenmesi gerek Türkiye'de gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Futbolcu ile ilgili gelişmeler Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırmış görünüyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR