Fenerbahçe Miguel Crespo'nun eski takımı Estoril'den Andre Franco'nun transferi için devreye girdi!

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Miguel Crespo'nun ardından futbolcunun eski takımı Estoril'den bir başka dikkat çeken isim olan Andre Franco'yu gözüne kestirdiği ve transferiyle yakından ilgilendiği aktarıldı.

06.05.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-16:09)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe gelecek sezon transferleri için çalışmalara başlandı. Sarı lacivertlilerde bu anlamda gündeme ise oldukça sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Kanaryada son olarak yakın takibe alınan isim ise oldukça ilgi çekmiş vaziyette. Sarı lacivertlilerin yaz transfer döneminde çok uygun bir şekilde kadrosuna kattığı ve maksimum verim elde ettiği Portekizli Miguel Crespo'nun eski takım arkadaşı olan Estoril formasını terleten Andre Franco için devreye girdiği öğrenildi.

Fırsat isim olarak gündeme geliyor

Sarı lacivertlilerde sergilediği performansla göz dolduran Miguel Crespo gibi fırsat transferi arayışlarını sürdüren yönetim yine aynı takımda forma terleten Andre Franco için yakın temaslara başlamış durumda. Son gelen bilgilere göre futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022'de son bulacak. Futbolcu Fenerbahçe'ye çok yakın

Skora katkısı dikkat çekmekte

Orta sahada görev alan Franco 8 ve 10 numara pozisyonunda görev alabilmekte. Futbolcu bu sezon Portekiz ekibiyle sahaya çıktığı 31 lig karşılaşmasında 10 gol ve 4 asitlik katkıda bulundu. Fenerbahçe de futbolcunun durumunu yakından ele almakta.  12 Nisan 1988 doğumlu olan Andre Franco sol ayak tekniğiyle dikkat çekmekte. Oyuncunun orta saha olmasına karşın skora olan katkısı ise dikkat çekmekte. 

Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Sporting altyapısında başlayan Franco ardından Belenenses takımına kiralandı. Sonrasında Sporting'e geri dönen oyuncu Estoril takımına transfer oldu. Şimdilerde Portekiz ekibi Estoril'in formasını giymektedir. Ana mevkisi on numara olan Andre Franco sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal