11.07.2021-12:57 (Son Güncelleme:01.09.2021-11:25)


1

Forvet transferi için yoğun bir mesai harcayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın isteği üzerine başlayan M'Baye Niang görüşmelerinde sarı lacivertliler anlaşma sağlamaya çok yaklaştı.



2

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak isteyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç arasında sık sık görüşmeler yapılarak yapılacak olan transferler için fikir birliği sağlanıyor.



3

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en çok problem yaşadığı bölgelerin başında gelen forvet hattı için sarı lacivertli ekip bu sezon nokta transferler yaparak iyi bir katkı almak istiyor.



4

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın önerisi ile Senagalli golcü M'Baye Niang ile görüşmelerine başlayan yönetim transferde golcü oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.



5

26 yaşındaki golcü oyuncu M'Baye Niang'ın kulübü Fransa Ligue 1 ekibi Rennes ile irtibata geçen Fenerbahçe yönetimi golcü oyuncunun kiralık olarak transferi için anlaşmaya vardı. Taraflar arasındaki tek pürüzün Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu için koymuş olduğu rakam olduğu öğrenilirken 4.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu eklemek isteyen sarı lacivertlilere karşı Fransız ekibi Rennes ise bu rakamı 6.5 milyon euroya çekmek istiyor.



6

Fenerbahçe ve Rennes arasında M'Baye Niang'ın kiralık olarak transferinde anlaşma sağlanmışken satın alma opsiyonu için görüşülen rakamda pazarlıkların tamamlanması durumunda transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.



7

M'Baye Niang ile de görüşmeleri sürdüren Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun Türkiye'de Fenerbahçe'de oynamaya ve kendini göstermeye çok heyecanlı olduğunu öğrendi.



8

Golcü oyuncu M'Baye Niang, 92 karşılaşmada Nice forması giyerken 30 gol ve 9 asistlik bir katkı sağlamıştı. Milan forması ile ise 79 karşılaşmada forma şansı bulurken 12 gol ve 9 asistlik bir katkı sağlayarak takımına destek sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR