Fenerbahçe Luan Peres'i mi transfer ediyor? Jorge Jesus futbolcuyu bizzat kadrosuna istedi

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı lacivertlilerde son olarak gündeme gelen isim ise Brezilyalı stoper Luan Peres oldu. Oyuncu için sıcak temasların başladığı öğrenildi.

26.07.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-15:09)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe transfer çalışmalarına büyük bir şekilde hız vermiş durumda. Sarı lacivertlilerde bu anlamda gündeme isimler gelmeye devam ederken son olarak ilgilenilen oyuncu ise Brezilyalı stoper Luan Peres oldu. Futbolcu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Oyuncuyu kadrolarına katmak üzereler

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarında son aşamaya gelinmiş durumda. Son derece hareketli günler geçiren takımda teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde hazırlıklar devam ediyor. Hocanın ise kadrosuna katmak istediği isimlerden birisinin ise Brezilya'dan tanıdığı Luan Peres olduğu aktarıldı. Artık defans anlamında transferler yapmak isteyen Portekizli hocanın Luan Peres ile yakından ilgilendiği belirtilmekte. Bu anlamda oyuncu ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı ve transferin kısa süre içerisinde bitebileceği aktarılmakta.


Marsilya performansıyla göz doldurdu

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Gustavo Henrique ile o dönemde Santos'ta takım arkadaşı ola Brezilyalı Luan Peres, 2021-22 sezonunda Marsilya'ya katılmıştı. Fransız ekibiyle Haziran 2025'e kadar sözleşmesi olan 1994 doğumlu oyuncunun 7 milyon Euro'luk bir piyasa değeri bulunmakta. Geçen sezon Marsilya'da 50 resmi karşılaşmaya çıkan oyuncu 22'sinde sol bek 28'sinde ise sol stoper olarak oynadı. Futbolcu bu anlamda çok yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Brezilyalı savunma futbolcusu 3 kez ise asist yaptı.

Futbolcu kariyerinde ise Brezilya'nın Ituano, Fluminense takımlarından sonra Belçika'nın Club Brugge takımında forma terletti. Son olarak ise Fransız ekibi Marsilya'da boy gösterdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal