Fenerbahçe Listesinin İlk Sırasında Yer Alan İsim: Alpaslan Öztürk!

Spor Toto Süper Lig'ini 3. Sırada tamamlayan Fenerbahçe, hızlı bir girişle transfere hazırlanıyor.

31.05.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-14:23) Fenerbahçe Listesinin İlk Sırasında Yer Alan İsim: Alpaslan Öztürk!

Stoper bölgesine tranferle takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Fatih Terimin gözde ismine göz koydu. Fenerbahçeliler transfer döneminde, ezeli rakibi olan takımda yaşanan kaostan faydalanarak gözde isme erkenden imzayı attırma çabası içinde. 

Göztepe’de göstermiş olduğu üstün performansla Milli Takım’a kadar yükselmeyi başaran Alpaslan Öztürk, İzmir temsilcisi olan Süper Lig ekibiyle yollarını ayırdı. 2018’de Göztepe’ye bedelsiz bir şekilde transfer olan 27 yaşındaki başarılı futbolcu, Galatasaray’la büyük bir çıkış yakaladı.

Son sezonda göstermiş olduğu üstün performansla tüm dikkatleri üzerine çeken savunmacı, Şenol Güneş tarafından milli davet aldı. Başarıyı yakalayan futbolcu, 3 sezonun sonunda kulübüne veda ettikten sonrasında hangi takıma transfer olacağı şimdiden en çok merak edilenler arasında. 

Futbolcusunu yeniden sözleşme yapmaya ikna edemeyen Göztepe, "3 sezon boyunca kulübümüze hizmet eden Alpaslan Öztürk'e tüm emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz." Diyerek ayrılığı duyurdu. 

Alpaslan Öztürk ise "3 senedir armasını taşıdığım ve onurum, namusum gibi savunduğum kulübümle sözleşmem sona erdi. Hakkım varsa helali hoş olsun, umarım siz de bana edersiniz. Göz Göz Göztepe!" diyerek eski takımına veda etti.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İSTİYOR!

Edinilen son bilgilere göre Alpaslan Öztürk, Süper Lig devleri olan Fenerbahçe ve Galatasaray tranferliği konuşulurken, yurt dışından teklifler aldığı da söylenenler arasında. 

Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de hedeflediği başarıyı elde edemeyince yeni sezonda kadrosunu bir an önce kurma telaşına düştü. Erken liste hazırlığı aşamasında 27 yaşındaki başarılı futbolcuya göz koydu. Başarı oyuncunun peşinde ise sadece sarı-lacivertliler değil birçok kulüp de transfer listesine alarak göz koyduğu gelen bilgiler arasında. 

Fenerbahçe bu sezon Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos’dan bekledikleri verimi alamayınca stoper transferi için Alpaslan’ listenin ilk sıralarına yazdı. 

Göztepe takımında yıldızı parlayan gözde oyuncu, sarı kırmızılı formayla 76 maça çıkıp 13 gol attı.

GÖZTEPE'DEN MİLLİ TAKIM'A

Alpaslan Öztürk, futbol macerasına doğduğu ülke olan Belçika’da başladı. 2009 yılında İngiliz ekibi olan Birmingham'ın alt yapısına katıldı. 2011 yılına kadar İngiltere'de devam eden oyuncu, 2013’de Standard Liege ile sözleşme imzaladı.

Belçika ekibi tarafından Kasımpaşa ve Eskişehirspor'a kiralanan başarılı savunmacı, 2017 yılında Elazığspor'a transfer oldu. Transfer sonucunda elde ettiği başarı sayesinde kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran oyuncu 2018 yılında Göztepe'nin futbolcusu oldu. Sarı kırmızılı kulüpte büyük bir başarı elde eden futbolcu sonrasında ise Milli Takım'a seçildi.

MİLLİ TAKIM SEVİNCİ OLAY OLMUŞTU

Sarı-kırmızılı kulübün tesislerine giriş yaparken telefon görüşmesi yapan futbolcu A Milli Takım'a davet edildiği öğrenince büyük bir mutluluk yaşamış ve bu heyecanı oradakilerle paylaşınca çok ilgi görmüştü. 

Bu sevinci ise kameralara yansıyınca Alpaslan'ın görüntülerini Göztepe Kulübü’de paylaşmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal