Fenerbahçe Limit Engelini Aşmak Üzere!

Kulüp harcama limiti 178 milyon lira olan Fenerbahçe'nin Türkiye Bankalar Birliği ile toplantılarda önemli bir aşama kaydettiği ortaya çıktı.

21.08.2020-14:39 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-14:31) Fenerbahçe Limit Engelini Aşmak Üzere!

Fenerbahçe, bu yaz transferde fırtına gibi esiyor. 4 Ağustos'ta transfer sezonunun başlamasıyla sarı lacivertli kulüp peş peşe imzalar attırdı. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Mame Thiam ve Sinan Gümüş Fenerbahçe’ye imza atarken, sırada Jose Sosa var.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Fakat herkes yalnızca 178 milyon liralık limiti olan Fenerbahçe'nin bu isimlere lisansı nasıl çıkartacağını da sorup duruyor. Türkiye Bankalar Birliği ile toplantı yapan Fenerbahçe, büyük yol kaydetti. Tarafların 7 ila 10 sene arasında bir anlaşmaya çok yakın olduğu ortaya çıktı. Görüşmelerde ilk sene ödeme olmaması, diğer 3 sene faizin verilmesi ve sonraki 3 yıl da ana para ödemesi üzerinde duruluyor.

LİMİT ENGELİ AŞILIYOR

Anlaşma yapıldığında Fenerbahçe transferdeki limit engelini de geçmiş olacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce Bankalar Birliği ile anlaşma imzalamamalarının sebebi olarak sürenin kısa ve şartların ağır olmasını belirtmişti. Koç, anlaşma şartlarının düzeltilmesi durumunda imzalayabileceklerini de vurgulamıştı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, ilk 2 sene ana para ödemesiz, 5 senelik anlaşma yapmıştı. Galatasaray 493, Beşiktaş 298 ve Trabzonspor ise gelecek sezon için 152 milyon liralık limit almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal