Fenerbahçe Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın en dikkat çeken mücadelesinde Fenerbahçe ile Konyaspor karşılaşacak. Maçın önemli anlarını izlemek isteyen spor severler internet üzerinden Fenerbahçe Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, FB Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri, FB Konya özet Bein Sports terimlerini araştırıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçı özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

20.03.2022-20:35 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:10) Fenerbahçe Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de ikincilik koltuğunun iki adayı Fenerbahçe ile Konyaspor'un karşı karşıya geldiği heyecan dolu mücadelede tam 3 gol atıldı. Konuk ekip Konyaspor'un iyi başladığı mücadelde Bytqi ile golü bulmasıyla devre arasına 1-0'lık üstünlükle gitmeyi başaran Konyaspor, ikinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kanarya ikinci yarıda maçın tek hakimi haline gelirken Kim Min-Jae ve Dimitrios Pelkas'ın golleriyle mücadeleyi çevirmeyi başardı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Fenerbahçe Konyaspor mücadelesi Pazar saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynandı. Zorlu karşılaşmayı futbolseverler BeIN Sports HD 1 ekranlarından takip etti.

Fenerbahçe Konyaspor maçında hangi hakem görev aldı?

Fenerbahçe Konyaspor maçında hakem olarak Halil Umut Meler görev aldı. Yardımcı hakemler ise Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan oldu. VAR koltuğunda ise Erkan Engin yer aldı.

FB Konya maçı

Fenerbahçe seri yakaladı!

Ligin en formda ekiplerinden biri olan Konyaspor'a karşı ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede sarı laicvertli ekip ikinci yarıda muhteşem bir oyun ortaya koyarak sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Konyaspor'da hayal kırıklığı

Bu sezonun Spor Toto Süper Lig'deki en flaş ekiplerinden biri olan Konyaspor, bir çok eksikle geldikleri İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'ye karşı iyi başladığı mücadelede sonunu getiremedim. Maçın son bölümünde Pelkas'a engel olamayan Konyaspor, 2. lik mücadelesinde önemli bir puan kaybı yaşadı.

Fenerbahçe - Konyaspor 11'ler:

Fenerbahçe: 

Altay, Osayi, Serdar, Kim, Szalai, Crespo, Zajc, Mesut, İrfan Can, Rossi, Serdar

Konyaspor: 

Sehic, Skubic, Anicic, Adil, Guilherme, Amir, Soner, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Cikalleshi

Zorlu geçmesi beklenen Fenerbahçe Konyaspor maçının özeti için maçın sonrasında Bein Sports’un intenet sitesine giriş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal