Fenerbahçe Konferans Ligi’nde neden maç oynamıyor? Fenerbahçe’nin Avrupa maçı ne zaman? Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 rakibi kim?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının başlaması sonrası ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil eden Fenerbahçe’nin bu hafta neden maç oynamadığı sorusu futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Fenerbahçe Konferans Ligi’nde neden maç oynamıyor? Fenerbahçe’nin Avrupa maçı ne zaman? Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 rakibi kim? İşte detaylar…

13.02.2024-16:20 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-16:20)

UEFA organizasyonlarında bu hafta eleme turu heyecanı yaşanıyor. Salı ve Çarşamba günleri UEFA Şampiyonlar Ligi, Perşembe günleri ise UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları oynanacak. Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Sparta Prag ile karşılaşacak. Ancak Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki fikstürde yer almaması futbol severlerin kafasını karıştırdı. Peki Fenerbahçe Konferans Ligi’nde neden maç oynamıyor? Fenerbahçe’nin Avrupa maçı Ne Zaman? Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 rakibi kim?

Fenerbahçe Konferans Ligi’nde neden maç oynamıyor?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde H Grubu’nda Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava’yı geride bırakarak lider oldu. Dolayısıyla sarı lacivertliler doğrudan son 16 turuna yükseldiği için Play-off turunda yer almayacak.

Fenerbahçe Konferans Ligi

Fenerbahçe’nin Avrupa maçı ne zaman?

Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi, 15-22 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak olan Play-off turunun tamamlanmasının ardından ve 23 Şubat 2024 Cuma günü çekilecek kura çekiminin ardından şekillenecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal