01.08.2021-12:31 (Son Güncelleme:22.08.2021-18:51)


1

Geçtiğimiz sezon forvet hattında büyük problemler yaşayan Fenerbahçe, Papiss Cisse, Kemal Ademi, Samatta gibi isimlerden istediği katkıyı bir türlü sağlayamamıştı.



2

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın ekibinin önerisi üzerine gündeme gelen 24 yaşındaki golcü Jean Kevin Augustin için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti.



3

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'de forma giyen Jean Kevin Augustin için Fransız ekibi ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe yönetimi genç oyuncuyu bonservis ücreti ile birlikte kadrosuna katmak istiyor.



4

Jean Kevin Augustin transferini 2.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi Fransız ekibi Nantes ile pazarlıklarını sürdürürken rakamı daha yukarı çekmeye çalışan Nantes'e karşı Fenerbahçe yönetimi oyuncunun önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini göz önünde bulundurarak bu rakamın üstüne çıkmayacağını belirtti.



5

Fransız ekibi Nantes'in Jean Kevin Augustin'in önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini göz önünde bulundurarak Fenerbahçe'nin teklifini kaçırmak istemediği öğrenildi.



6

Ayrıca Jean Kevin Augustin ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe yönetimi genç oyuncu ile de anlaşma sağladı. Jean Kevin Augustin'in Fenerbahçe'de bir süredir düşen form grafiğini düzeltip potansiyelini gösterebileceğini düşünmesi nedeniyle transfer için oldukça heyecanlı olduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Futbol hayatına ülkesi Fransa'da Paris Saint Germain alt yapısında başlayan Jean Kevin Augustin 2017-2018 sezonunda ise Almanya Bundesliga ekibi Leipzig ile 16 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağlamıştı. Leipzig forması giydiği dönemde kiralık olarak Fransız ekibi Monaco ve İngiliz ekibi Leeds United'da forma giyen Jean Kevin Augustin, sonrasında ise 2020-2021 sezonunda bedelsiz bir şekilde Fransa Ligue 1 Nantes'e transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR