Fenerbahçe İranlı Fulbolcu Sayyadmanesh'i Kadrosuna Aldı

İran medyasında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, İstiklal’in 18 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh’i kadrosuna kattı.

04.05.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-13:54)

Bu sezon camiasını üzüntüye uğratan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için şimdiden sıkı çalışmaya başladı. Hücum bölgesinde sorunlar yaşayan sarı lacivertliler için İran basınından bir iddia geldi.

Söz konusu habere göre Fenerbahçe, İstiklal’in 18 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh’i 1 milyon dolar bonservis bedeliyle kendi kadrosuna kattı.

Haberde, İran takımının yöneticisi İsmail Khalilzadeh'in, "Oyuncuyu Fenerbahçe'ye 1 milyon dolar karşılığında sattık ve paranın tamamını aldık. Kendisi, sezon sonu takımdan ayrılacak." bilgilerini paylaştığı belirtildi.

GALATASARAY İLE ANLAŞACAKTI 

Allahyar Sayyadmanesh, önceki transfer döneminde Galatasaray ile anlaşmak için Türkiye'ye gelmiş ancak menajerinin sosyal medya hesabından yaptığı "anlaştık" paylaşımı sebebiyle transferden vazgeçilmişti.

İranlı golcü, The Guardian tarafından hazırlanmış olan “2001 Doğumlu Dünyanın En Yetenekli 60 Futbolcusu” listesinde bulunmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal